onsdag 15 januari 2014

Lite reflektioner efter Stockholm!

===========================================================
KÖP TRANSIT FRÅN BABA BOOKS FÖRLAG!

www.bababooks.se

===========================================================

Jag tänkte att ni kanske vill se en bild från Stockholm stadsbibliotek där jag var med på seriedebutsamtal som leddes av Patrik Schylström och Alice Thorburn i Stockholms Stadsbibliotek, tillsammans med en mängd andra coola, debuterande serietecknare som Hanna Gustavsson, Lisa Medin, Lisa Ewald och Frida Ulvegren (only girls den här gången)... Man börjar undra om tjejerna börjar ta över seriesverige med alla dessa brudar.I varje fall var riktigt skoj att få vara med. Vi blev intervjuade i nästan en halvtimme var, och när jag pratade passade jag på att bjuda upp Stef Gaines, som gjort Trans:IT omslaget som hemlig gäst. Efteråt gick både vi och delar av publiken iväg till en närliggande bar, där det blev öl, seriesnack och en hel del tecknade som brukligt är när man hänger med seriemänniskor. 

Nu ser jag dock fram emot ett helt nytt år med ännu mera Trans:IT hoppas jag. Närmast blir det en föreläsning på Litteraturhuset i Göteborg nu den 25 februari, kl 18 - 20, tillsammans med Elias Ericson som både har tecknat i Trans:IT, men också släppt ett eget transseriealbum, som heter Åror. Jag brukar beskriva den som en Fucking Åmål fast med transpersoner, och jag rekommenderar den varmt.

Något annat kul som har hänt är att jag numera är med i West Prides föreläsningsprogram. Om det är någon representant för någon skola som läser det här, så får ni gärna boka mig som föreläsare. Mer info finns på West Prides hemsida. De har också en massa andra spännande HBTQ-föreläsningar att erbjuda skolor i Göteborgsområdet.

Ok. Det var nog allt för tillfället! Hej från Malinda. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar