onsdag 16 april 2014

Trans:IT utställningen vandrar vidare och nya föreläsningar!

===========================================================
KÖP TRANSIT FRÅN BABA BOOKS FÖRLAG!

www.bababooks.se

===========================================================

Tänkte det var dags att göra en liten uppdatering här och berätta om allt spännande som händer och som är på gång...

För det första kan jag berätta att jag nyligen var och föreläste på kulturkafé Vulgo här i Göteborg, som är ett litet småmysigt vänsterfeministiskt ställe, med ett digert utbud böcker och även tecknade serier på liknande tema i bokhyllan. Naturligtvis öppet för alla kön, och könsidentiteter och som dessutom har stans godaste prinsesstårta! Det blev en trevlig kväll där jag efter föreläsningen stannade kvar och diskuterade genus och jämställdhet med övriga gäster.

Mer info om Vulgo och min föreläsning hittar ni här: Föreläsning på kafé Vulgo

Något annat jättekul är att jag kommer dyka upp på några olika skolor här i Göteborg och prata om Trans:IT genom West Prides skolprogram under maj. Och den 16 maj åker jag upp till Stockholm för att vara med på HBT-certifieringen av en fritidsgård i min gamla hemkommun Täby, som konferencier. De vill också ställa ut utställningen med Trans:IT bilder från Jönköpings Läns Museum som kommer att skickas upp till Stockholm. Så det kan bli riktigt fett! :)

På tal om utställningen så har jag också nyligen fått veta att min förläggare Vesna Maldaner på Baba Books har lyckats intressera ett museum i Malmö, så allt pekar på att Trans:IT kommer att ställas ut där i augusti. Mycket roligt på gång alltså. Glöm inte att gå in på min "På gång" sida på denna blog så missar du inget av det som händer kring Trans:IT. Där står också alla tider och datum.

Oki det var allt för denna gång! Hej från Malinda.

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar